Kurssimaksut

Kesäkurssien Yleiset Kurssimaksut 2024


Kurssimaksu on 90 euroa, lukuun ottamatta 5-7-vuotiaiden sekä neljän päivän kursseja, joilla kurssimaksu on 75 euroa. Kurssimaksu sisältää askartelumateriaalit, päivittäisen lämpimän ruoan, välipalan ja tapaturmavakuutuksen.

Kun ilmoitat useamman kurssilaisen kerralla, saat kaverialennuksen. Kurssikirjeet ja yhteinen lasku lähetetään silloin yhteen osoitteeseen. Jos ilmoittaudut kurssille verkkolomakkeella, mainitse alennuksesta lisätiedot-kentässä.

Sisar- ja kaverialennushinnat:

  • Jos ilmoitat 2 lasta -5€ / lapsi
  • Jos ilmoitat 3 lasta tai enemmän -10€ / lapsi

Kursseilla on myös muutamia ilmaispaikkoja.

Leikkiteatterikurssien maksu- ja peruutusehdot

  • Kurssimaksu maksetaan kurssikirjeen yhteydessä toimitettavan laskun/maksuohjeen mukaisesti. Kurssikirje toimitetaan ilmoittautuneille n. 2-4 viikkoa ennen kurssin alkua.
  • Kurssin hinta sisältää kurssiohjelman, askartelumateriaalit, päivittäisen lämpimän aterian ja välipalan sekä tapaturmavakuutuksen.
  • Maksuaikataulusta tai maksusuunnitelmasta voi neuvotella kurssisihteerimme kanssa.

Kurssi-ilmoittautumisen peruminen

  • Kaikki peruuntumiset on ilmoitettava Leikkiteatterin kurssisihteerille sähköpostilla tai puhelimitse. Maksamatta jättäminen tai kurssilta pois jääminen ei riitä peruutukseksi. Ilmoitus kannattaa tehdä mahdollisimman pian, jotta voimme tarjota kurssipaikkaa muille mahdollisesti jonossa oleville lapsille.
  • Kurssipaikan peruutus on maksuton, mikäli ilmoittautuminen perutaan viimeistään kurssimaksun eräpäivänä.
  • Mikäli kurssipaikka perutaan eräpäivän jälkeen, veloitamme koko kurssimaksun.
  • Jos kurssille ilmoittautunut ei osallistu kurssille, eikä ole perunut paikkaansa, veloitamme koko kurssimaksun.
  • Koronavirusepidemian vuoksi kurssille voi osallistua vain oireettomana ja täysin terveenä. Leiritoimintaan ei saa tulla jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Sairastumisesta tai oireista tulee ilmoittaa kurssisihteerille ennen kurssin alkua ja kurssin aikana kurssin ohjaajille viipymättä. Jos lapsi ei voi osallistua oireiden/sairastumisen takia kurssille tai kaikkiin kurssipäiviin, palautetaan kurssimaksu kokonaan tai niiltä päiviltä, kun lapsi ei voi osallistua.

Kurssin peruminen

Kurssi voidaan järjestäjän puolesta perua, mikäli kurssille ei saada riittävästi osallistujia tai muusta pakottavasta syystä. Tässä tapauksessa asiasta tiedotetaan ilmoittautuneita sähköpostitse ensi tilassa ja mahdolliset maksetut kurssimaksut palautetaan.


Lisätietoa Leikkiteatterin kurssisihteeriltä:
Leikkiteatteri@gmail.com

puh: 040-1240292 (Pori ja Satakunta)